Abonnement på drift og service

Kollegianer på Viggo Jarl Kollegiet

Kunden køber et sikkerhedsnet

Når de unge studerende på Viggo Jarls Kollegium i Virum går på internettet, så sker det på et data-netværk, som justLinux har ansvaret for.

Det sikrer et abonnement hos justLinux.

Et abonnement er den helt rigtige løsning for alle kunder, som vil sikre en optimal drift og service af deres teknologi - og kende deres udgift til det.

I Virum gælder det et data-netværk for 86 kollegieværelser.

Kunden

Det er Konferensraad Vilhelm Jørgensens Fond, som er den egentlige kunde hos justLinux. Fonden ejer og driver nemlig kollegiet plus Viggo Jarls Guest House.

 

Et kendt budget

Katja von Kauffmann, der er leder af fonden og administrator for Viggo Jarls Kollegium, er rigtig godt tilfreds med aftalen.

- justLinux er altid tilgængelig og et fagligt kompetent firma. Vi har samarbejdet i ca. 7 år, og jeg får altid god og forståelig rådgivning om mine valgmuligheder.

Katja fremhæver desuden, at hun med et abonnement kender den faste udgift og nemt kan budgettere med driften af netværket.

Den uafhængige it-konsulent

justLinux er et konsulentfirma, der også yder rådgivning om it og teknologi.

Det benytter Katja von Kaufmann sig af i forbindelse med et kommende nyt netværk på Viggo Jarls Kollegium og Viggo Jarls Guest House.

- I fremtiden vil vi gerne tilbyde et hurtigere, trådløst internet, som kollegianerne kan få glæde af, siger Katja von Kauffmann.

I dag er Viggo Jarls Kollegium med i Kollegienettet (K-nettet) og tilsluttet med 1 Gb fiberforbindelse, hvilket er en rigtig fin motorvej for internettrafik.

Det er en billig løsning for ejeren og kollegianerne, som hver har mellem 10 og 100 Mb til rådighed, afhængig af trafikken. Fonden vil i nær fremtid gerne levere hurtigere internet, hvis der er en stabil og trådløs løsning.

Her kommer justLinux ind i billedet. Firmaet følger og evaluerer et pilotprojekt på kollegiet.


Vil du vide mere om abonnement på service og drift af din teknologi?

Skriv til os i denne kontaktformular


Links til denne kundecase

Konferensraad Vilhelm Jørgensens Fond

Viggo Jarls Kollegium

Viggo Jarls Guest House

 

- januar 2012