Gratis hjælp for private

Efterhånden er der en del private der også har en Linux computer, men måske ikke har den samme mulighed for at betale for professionel hjælp som firmaer har.

Derfor har justLinux indført "hjælpedage" dagen hvor private brugere kan tage med deres computer med under armen og få hjælp.

 

Hjælpedagen er nu flyttet til  onsdage i lige uger fra kl 14:30 og frem. (Dog kan det være andre uger i forbindelse med helligdage og ferie)

Normalt stopper vi kl 17-18, men er der behov fortsætter vi.

En gang imellem er vi blevet kaldt ud til hasteopgaver, så du kan med fordel melde din ankomst via vores kontaktformular for at undgå at du er der, men vi ikke er.

 

I den sidste tid, har der været lidt for travlt, og der har ikke været den store tilsluting, så vi har udskudt og udskudt hjælpedagene, men nu er vi alle kommet over i det nye år, så vi starter igen.

 

De næste hjælpedage i 2018 er:

  • Onsdag d. 27. Juni,    start  kl 14:30

 

  • Sommerferie (formentlig tilbage i august)

 

Hvis der er tid, vil der også være hjælp til andet end Linux, f.eks. Windows, Mac, Android.... Men Linux vil altid komme først.

Og ja, der er en bagtanke.. nemlig at vores supporter får mulighed for at snakke lidt mere løst med "Kunder" uden at de skal tænke på timeprisen, samt trænet diverse mulige problemer..

Hjælpe dagene foregår på adressen: justLinux, Krondalvej 9A, 1thh, 2610 Rødovre.